Netwerkborrel voor mensen met autisme nu ook in Friesland

JOURE

IetsDrinken is een landelijke netwerkborrel voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme zoals Asperger syndroom, hoogfunctionerend autisme (HFA) of PDD-NOS. De eerste netwerkborrel in Friesland wordt woensdag 5 oktober om 19.00 uur in bij ’t Gasthuys in Joure gehouden.

De volgende edities vinden iedere eerste woensdag van de maand plaats. De netwerkborrels vinden in een rustige setting plaats. Zo is er geen luide muziek en flitsend licht. De borrel heeft als doel nieuwe mensen ontmoeten. In november, de tweede netwerkborrel in Joure, komt wethouder van sociale zaken Janny Schouwerwou IetsDrinken in Joure officieel openen. Iets Drinken wordt georganiseerd door vrijwilligers die zelf ook een een vorm van autisme hebben, in samenwerking met Stichting AsocialeKaart. Meer informatie op facebook.com/events/162963337488290 en op de website: ietsdrinken.nl.

Auteur

Marike Van der Molen