McHappy Day in Joure en Lemmer

JOURE/LEMMER

McDonald’s viert 22 november McHappy Day. Alle 243 restaurants van McDonald’s in Nederland staan die dag in het teken staan van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook de McDonald’s restaurants in Joure en Lemmer zetten het Ronald McDonald Kinderfonds op McHappy Day in het zonnetje.

Na het succes van vorig jaar viert McDonald’s dit jaar opnieuw McHappy Day. Was dit vorig jaar de aftrap van een structurele donatie per verkocht Happy Meal; op 22 november doneert McDonald’s bij elke bestelling €0,05 aan het Kinderfonds. Gasten van McDonald’s ontvangen hun bestelling in een speciale Happy Meal box met daarin een persoonlijk bedankkaartje van gezinnen die afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van een de Ronald McDonald Huizen. In diverse restaurants door het hele land zijn vrijwilligers van Ronald McDonald Huizen aanwezig om hun ervaringen te delen met de gasten van McDonald’s.

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland: ‘Het Ronald McDonald Kinderfonds is er voor ouders en hun kinderen in minder goede tijden, namelijk als kinderen ziek zijn en in een ziekenhuis moeten verblijven. Juist dan willen ouders en kind zo dicht mogelijk bij elkaar zijn en dat maakt het Ronald McDonald Kinderfonds mogelijk.’


Auteur

admin