Fotoshootdag voor mensen met rood haar en sproeten

SINT NICOLAASGA

RED is een fotoproject van fotograaf Arie Bruinsma. Voor dit project is hij op zoek naar 500 mensen met rood haar en sproeten. Man of vrouw, jongen of meisje; zolang je ouder bent dan 4 jaar en rood haar en sproeten hebt, maak je kans om mee te doen en vereeuwigd te worden in een boek.

Inmiddels zijn er al ruim 100 roodharigen geportretteerd. Ze zijn allemaal te zijn op www.the-red-project.com. Om ook mensen de gelegenheid te geven die doordeweeks niet naar Sint Nicolaasga wordt er op 12 november een fotoshootdag georganiseerd in Unitas te Sint Nicolaasga. Op deze dag kun je langskomen om op de foto te komen voor RED. Heb je rood haar en sproeten en lijkt het je leuk om mee te doen op 12 november? Schrijf je dan snel in! Kijk op de website voor informatie of stuur een emailtje naar arie@ariebruinsma.nl.


Auteur

Redacteur