Show Your Talent open podiumavond in Lemmer

LEMMER

JongFM jongerenwerk en Farmfest festival Oldetrijnje houden zaterdag 10 juni in jongerencentrum Het Pac in Lemmer de derde editie van Show Your Talent.

Het evenement voor jong talent om zich te presenteren aan het publiek. En misschien ook de opstap naar meer. Want één van de acts wint een optreden op Farmfest in juli met een persoonlijke coach. En wie niet wint, heeft de podiumervaring in de pocket en is verzekerd van bruikbare tips van professionals. Of je nou zingt, een instrument bespeelt, danst, toneel speelt of de zaal op de kop zet als dj, iedereen is welkom om mee te doen. Alleen, als duo of in een groep, met of zonder ervaring, het maakt niet uit. Show Your Talent heeft geen voorselectie. Opgeven kan door voor 4 juni te mailen naar aanmelden@jong.fm of te appen naar 06-11403385.

In de jury dit jaar onder andere de leden van Bang Bang Bazooka, de band die zichzelf omschrijft als te ruig voor Rockabilly, te puur voor Punk, te cool voor Country, te hard voor Rock, te Rock voor Roll, te heet voor je schatje, te sexy voor je zuster of te snel voor je oma. De formatie uit Eindhoven verzorgt na de optredens van de talenten nog een wervelende show.

Show Your Talent is één van de evenementen die laat zien dat het enthousiasme voor podiumactiviteiten groot is. Een aantal jongeren uit Lemmer heeft een stichting opgericht om het aanbod in de regio uit te breiden met jamsessies, workshops, presentaties en projecten met scholen. De stichting, genaamd Cultuurpodium Lemmer, heeft financiële bijdragen binnen van de provincie Fryslân en de gemeente De Fryske Marren. Een aanvraag bij het VSB fonds is nog in behandeling.


Auteur

Redacteur