Bezoek publieksavond LF2018

LEEUWARDEN

Op 5 oktober maakt Leeuwarden-Fryslân 2018 het programma voor Culturele Hoofdstad van Europa 2018 bekend. De voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang. De kalender voor 2018 bevat zo’n 45 grote projecten en honderden mienskipsinitiatieven. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten wordt dinsdag 18 april een grote publieksavond gehouden.

Deze informatiebijeenkomst is voor iedereen in Fryslân, voor iedereen die vragen heeft of voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is. Want waar wordt nu aan gewerkt, welke hoogtepunten kunnen we verwachten en waar is nog hulp nodig om van 2018 een success te maken? De Mienskipsbijeenkomst is in stadsschouwburg De Harmonie en begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Er zijn presentaties van en over verschillende projecten en er zijn open tafelgesprekken. Bezoekers kunnen hier aanschuiven om hun vragen te stellen aan producers, medewerkers en bestuurders. Voorafgaand aan de Mienskipsbijeenkomst is van 16.00 tot 17.45 de fondsenmarkt. Fondsen en 2018-projecten zijn hiervoor uitgenodigd. Zij krijgen deze middag de gelegenheid om kennis met elkaar te maken en in gesprek te gaan.

Auteur

Brenda van Olphen