Guus Meeuwis op Glemmer Beach 2017

LEMMER

Nederlands bekendste zanger Guus Meeuwis staat zaterdag 2 september 2017 op het podium van Glemmer Beach. Na de bekendmaking van Anouk de Golden Earring zijn alle headliners per dag bekend gemaakt.

Guus Meeuwis heeft 45 Groots met een zachte G stadionconcerten op zijn naam staan en is de grens van 1 miljoen bezoekers lang en breed gepasseerd. Guus heeft verschillende prijzen binnen weten te slepen, waaronder 3FM Awards, TMF Awards, Edisons, een Gouden Harp en zelfs een Televizier Talent Award. Op zaterdag 2 september gaat Guus Meeuwis het strandfestival grandioos afsluiten. ,,We zijn al een aantal jaren bezig om Guus naar Glemmer Beach te halen en we zijn blij dat het nu eindelijk gelukt is'', laat de organisatie weten. ‘’Via social media hebben wij onze Glemmer Beach fans gevraagd welke artiest zij graag op het festival willen zien, hieruit is gebleken dat Guus erg geliefd is onder onze fans’’, aldus mede organisator Henk Slump. Voor de Brabantse zanger is Friesland geen onbekend terrein. In 2008 trad Guus Meeuwis drie keer op in een uitverkocht Abe Lenstra stadion in Heerenveen met zijn stadionconcert Groots Met Een Zachte G - Uit & Thuis. Eerder werd bekend gemaakt dat ook Anouk en de Golden Earring optreden op de achtste editie van Glemmer Beach festival. Dit jaar vindt het strandfestival plaats van donderdag 31 augustus tot en met zaterdag 2 september. De voorverkoop is onlangs van start gegaan. Zowel de dagkaarten als de passe-partouts zijn te verkrijgen op www.glemmerbeach.nl en bij de Jumbo supermarkt in Lemmer. Tot 30 januari 2017 gelden er speciale early bird tarieven. Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer, waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer, grote muzikaliteit en een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

Auteur

Brenda van Olphen