Marktspektakel met oldtimershow in Sint Nyk

Sint Nicolaasa

Het belooft zaterdag 2 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur weer een gezellig gebeuren te worden in het centrum van Sint Nicolaasga.

De traditionele jaarmarkt wordt in samenwerking met de Stichting Sint Nyk yn,e Kyk dit jaar door KIWO Evenementen uit Augustinusga georganiseerd. Naast de braderie met zo'n 70 deelnemers wordt er aansluitend ook een vlooienmarkt gehouden. Particulieren die zich hiervoor nog willen aanmelden kunnen bellen naar de KIWO-lijn tel. 0512-351668. Of zie ook de website:kiwomarkten.nl. Voor zowel deze braderie en Vlooienmarkt dient men beslist te reserveren. Tevens wordt er ook als voorgaande jaren de bekende Oldtimershow gehouden, die ook elk jaar weer vele bezoekers naar dit sfeervolle dorp trekt. Er zijn leuke kinderattracties, livemuziek en gezellige terrasjes.

Auteur

Brenda van Olphen