De Bolder organiseert avond over burn-out

LEMMER - Een burn-out is de naam van een aandoening waarbij mensen zich mentaal, emotioneel, en lichamelijk volledig uitgeput voelen. Ontmoetingscafé De Bolder houdt op dinsdagavond 26 maart een informatieavond over dit thema.

Hoe herken je de symptomen van een burn-out? Hoe kun je het voorkomen? Wat helpt voor herstel? En wat betekent het voor je omgeving? Marion Steinkamp (Meulenberg coaching) en Irene Riem (ervaringsdeskundige en wandelcoach), beiden uit Lemmer, vertellen over eigen ervaringen.

De informatieavond wordt gehouden in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat 8 in Lemmer. Aanvang is 19.30 uur, vanaf 19.15 uur is men van harte welkom en staat er een kopje koffie. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

De Bolder is een samenwerkingsverband tussen organisaties in De Fryske Marren die werkzaam zijn op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Voor meer informatie, vervangende mantelzorg of vervoer kan men contact opnemen met Francien Bekius, Mantelzorgondersteuning Punt Twa. Bereikbaar van maandag t/m donderdag, telefoon 0513-414593