Zevenwolden organiseert Watersportdag Lemmer op 6 april

LEMMER - De Lemster Watersportvereniging de Zevenwolden organiseert zaterdag 6 april van 11.00 tot 17.00 uur de Watersportdag 2019 in en rond het clubgebouw aan de Plattedijk 2 in Lemmer.

Zevenwolden is een veelzijdige vereniging. Op de Watersportdag komen dan ook gevarieerde (water)activiteiten aan bod. Zo is er te zien en te beleven hoe het werkt bij de open-boten-competitie, het jeugdzeilen, sloeproeien, de Micro Magic en cursussen vaarbewijs of bij andere organisaties zoals de Reddingsbrigade Lemmer. Ook is er aandacht voor het reilen en zeilen in de haven van de Zevenwolden.

Pendeldienst

Op deze dag is er elk half uur een pendeldienst tussen het centrum van Lemmer en het clubgebouw van de Zevenwolden. Dat gebeurt met een Lemster Aak en de kotter, die actief is bij de begeleiding van vele zeilwedstrijden, zoals het Skûtsjesilen. Onderweg en bij het clubgebouw zorgt het Shantykoor voor de vrolijke noot.

Tweedehands watersportmarkt

De Tweedehands Watersportmarkt maakt deel uit van deze Watersportdag van de Zevenwolden. Hierbij zijn watersportartikelen, zoals allerhande accessoires, zeilen en motoren aan de man te brengen.

Gezelligheid

Voor het vermaak van de kinderen zijn er op deze Watersportdag 2019 speciale attracties, zoals een speurtocht, springkussen en het 'klompkesilen'. Ook het Wivenkoor is te beluisteren.