Kledingmarkt voor World Servants

Echtenerbrug - Deze zomer zal Klaske Bakker(19) uit Delfstrahuizen voor de derde keer vertrekken om mee te bouwen aan een project voor World Servants. Na een bouwproject in Ghana en Bolivia is ze nu druk aan het actievoeren om het sponsorbedrag voor haar werkreis naar Myanmar bij elkaar te krijgen.

Om geld in te zamelen voor het project in Myanmar houdt Klaske op zaterdag 9 maart van 13:00-17:00 uur een kledingmarkt in dorpshuis ‘de Brêge’ te Echtenerbrug. Het geld zal worden besteed aan de bouwmaterialen die gebruikt worden om daar woningen te bouwen voor het medisch personeel van een lepra ziekenhuis.

Tijdens deze markt worden nette kleding, schoenen en accessoires verkocht voor kleine prijsjes. Er is een grote diversiteit aan maten en ook een groot aanbod kinderkleding.

Bovendien is er mogelijkheid om eigen kleding te verkopen op de markt. Dat kan door een tafel voor 15 euro te huren. De tafelhuur gaat naar World Servants en de opbrengst van de verkoop is voor de verkoper zelf.

Voor meer info over de kledingmarkt, het huren van een tafel of World Servants kijk op de Facebookpagina Klaske voor World Servants of neem contact op via klaskebak@hotmail.com.

World Servants is een christelijke organisatie die met jongeren vanuit Nederland naar verschillende ontwikkelingslanden gaat om te bouwen aan verandering. Zo worden er klaslokalen, woningen en toiletten gebouwd. Deze enthousiaste jongeren zorgen voor een groot gedeelte van het bouwbudget en werken daarnaast ook hard mee aan de bouw.