Rabobank sponsort heren Pegasus

Lemmer - Sinds de oprichting van Pegasus bestond de wens om trainingspakken te hebben met het logo dat de jongens gebruiken.

De eerste jaren gebruikten de meisjes en de jongens dezelfde pakken, met het algemene logo van Pegasus. Er was echter ook een logo ontworpen, speciaal voor de heren. Dus het was tijd om actie te ondernemen en nieuwe trainingspakken te realiseren.

Er werd contact gezocht met de Rabobank en daar was men erg enthousiast. De Rabobank wil jonge sporttalenten graag ondersteunen. Vorige week werd het nieuwe trainingspak overhandigd aan vice-voorzitter Corina Hoekstra van Pegasus. Het pak werd uitgereikt door Ilse de Jong, die samen met een paar collega’s de Rabobank vertegenwoordigde.

Jongens wedstrijd in Lemmer

De trainingspakken zijn precies op tijd klaar. Aanstaande zaterdag 2 maart organiseert Pegasus in de Hege Fonnen in Lemmer de tweede plaatsingswedstrijd van de jongens van niveau 17-21. Hier doen 14 jongens van Pegasus aan mee. Zij kunnen op deze dag de trainingspakken mooi aan.

Er zijn zaterdag 4 wedstrijdrondes. De eerste wedstrijd begint om 9 uur. Het volledige tijdsschema staat op www.kngu.nl. Het klassement van de eerste plaatsingswedstrijd (26 januari) en die van zaterdag bepaalt wie er Fries Kampioen wordt in elk niveau. Tijdens de komende wedstrijd kunnen de jongens zich ook plaatsen voor de toestelfinales in juni. Op deze dag staan vele vrijwilligers van Pegasus klaar om te helpen. Juryleden, trainers, hulp in de catering, hulp bij opbouwen en afbouwen van de wedstrijdvloer, zonder deze mensen kan een wedstrijd niet gehouden worden. Het maakt dat de wedstrijd kan slagen.

Irma Lok