Kunstroute Kunst en meer Tsjûkemar zoekt kunstenaars

Oosterzee - In de zomer van 2018 is de culturele route rondom De Tsjûkemar gepresenteerd en geopend met een zeer succesvol kunstweekend aan de zuidkant van De Tsjûkemar. Dit jaar wordt gekozen voor de hele route.

Hiervoor zoekt Kunst en Meer 16 kunstenaars, verhalenvertellers, muzikanten, regisseurs en vrijdenkers om De Tsjkûemar op de kaart te zetten tijdens het Hemelvaartsweekend 2019 van 30 mei tot en met 2 juni.

In het weekend draait het om 16 locaties, 16 kisten en 16 kunstenaars. Het meer, de cultuur, historie en landschap zijn de thema’s. Kunst en Meer stelt een kistkast en een binnen- of buitenlocatie ter beschikking rondom De Tsjûkemar. Het staat de kunstenaar vrij om hier invulling aan te geven. Je kunt daarbij denken aan een kijkkast, spiegelkast, verhalenkast, miniatuurstadkast, historische vondstenkast, expositiekast enzovoorts. De afmetingen van de kistkast zijn 230 x 60 x 70 centimeter. Er is een kleine onkostenvergoeding beschikbaar.

Reacties en aanmeldingen kunnen voor 8 maart worden gestuurd naar info@detsjukemar.nl. Kijk voor meer informatie op http://www.detsjukemar.nl en Facebook: Stichting Kulturele Rûte Tsjûkemar