Donateursavond Lemster Skûtsje

LEMMER - Stichting Lemster Skûtsje organiseert maandag 4 maart om 20:00 uur in Beachclub Lemmer haar jaarlijkse donateursavond. Tijdens deze avond worden alle aanwezigen door het bestuur en schipper Albert Visser geïnformeerd over het afgelopen seizoen.

Tevens wordt deze avond aandacht besteed aan het afscheid van enkele bemanningsleden. Gastsprekers op deze avond zijn Douwe Visser en Kris Heijnis. Douwe Visser is al zijn hele leven beroepsschipper en was tot voor kort één van de meest succesvolle skûtsjeschippers van zijn generatie. Kris Heijnis is trainer/coach en werkt in bedrijven aan kwaliteit, samenwerking en communicatie. Hij schreef tevens het boek ‘Met de kloten voor het blok’.

Sinds 2001 werkten beide mannen samen met plezier en succes samen om van de bemanning van de Sneker Pan een goed functionerend team te maken. Aan de hand van het boek vertellen zij over hun samenwerking, het bouwen aan een team en leiderschap.

Na dit alles is er nog de gelegenheid om samen onder het genot van een hapje en drankje na te praten.

Belangstelling? Gratis kaarten voor deze avond kunnen worden afgehaald bij Drogisterij Hak, Vissersburen 60 te Lemmer. Kaarten telefonisch reserveren kan via 0514-561303.