Drie podiumplaatsen voor badmintonners BV Lemmer

LEMMER - Met twaalf badmintonspelers was Badminton Vereniging Lemmer vertegenwoordigd bij het regiotoernooi in Franeker.

Iedereen werd ingedeeld op sterkte. Naar mate het toernooi verstreek, kwam er bij de leiding de informatie binnen, dat de jeugd te lief was voor de tegenspelers. Daar gaan ze aan werken. Toch was er bij een paar spelers wel beter spel te zien, en met resultaat.

Arend van der Zaag had slechts een wedstrijd verloren en haalde daarmee de 2e prijs binnen in poule D. Lucas Knobbe had het te gemakkelijk en won alle partijen. Hij sleepte de 1e prijs binnen in poule A en gaat een stapje hoger de volgende keer. Guusje van Kolck behaalde de 2e plaats in poule A en was de verrassing van de dag.

De spelers van BV Lemmer droegen een nieuw sportshirt. De badmintonners spelen nog steeds in de kleuren oranje – zwart, maar het shirt heeft een nieuwe look. Zo staat ook het logo van de jeugdsponsor Dijkstra Schoenen op de voorkant. Voor de leiding was het een rustpunt op zo’n toernooidag. De leiding zag precies waar de spelers waren. Het shirt viel op. De kinderen zijn er trots op, ze zijn allemaal gelijk. Met een knipoog het logo van Break Out op het schouderblad.

Het laatste regiotoernooi is op 16 maart in Workum.