Mogelijk verlenging van het Repair Café-seizoen in Lemmer

LEMMER - Het Repair Café Lemmer is dinsdag 10 april weer geopend van 09.30 – 11.30 uur. Mensen zijn met kapotte spullen dan weer welkom in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat.

De bijeenkomst is voor dit (winter)seizoen de laatste, althans de laatste geplande. Want de vrijwilligers die zo geweldig kunnen repareren, zijn zo enthousiast, dat ze heel graag tot de zomer willen doorgaan met een keer per maand een bijeenkomst. Mocht dat doorgaan, dan komt hierover tijdig informatie.

Mensen kunnen 10 april langskomen met spullen die kapot zijn, maar nog te goed om weg te gooien of waar bijvoorbeeld een groot emotioneel verhaal aan zit. Voor deze spullen geldt: Weggooien? Mooi niet! De reparaties zijn gratis. Een kleine vrijwillige bijdrage is welkom. Ook is er weer een weggeeftafel. Ook daarvoor geldt: Weggooien? Mooi niet! De spullen mogen gratis meegenomen worden. En er is voor alle bezoekers gratis een kopje koffie. Dus gewoon voor de gezelligheid even langskomen is ook prima! In het Repair Café is jong en oud welkom.

Meer informatie over de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café vindt u op de site www.dclemmer.nl.