Zakelijk Bekeken: Arien Roest geeft antwoord

Delfstrahuizen - In de rubriek Zakelijk Bekeken geeft een ondernemer antwoord op drie vragen. Deze week is het de beurt aan Arien Roest, eigenaar van Roest kledingcentrum uit Delfstrahuizen.

Hoe zou u uw bedrijf omschrijven?

,,Roest kledingcentrum is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Wij zijn de vierde generatie die dit bedrijf runt en ook de vijfde generatie werkt alweer bij ons in de winkel.  Ons bedrijf is een modewinkel, gespecialiseerd  voor dames en heren. Wij hebben een enthousiast team met meerdere verkoopsters die gericht zijn op persoonlijke service zodat de klant bij ons goed en eerlijk advies krijgt en dat klanten met een goed gevoel de deur weer uit gaan. De merken die wij verkopen zijn o.a. voor de dames: Rabe, Setter, Sommermann, Zerres, Dreamstar, Zoso, Parami, Wega ,Happy Goose en Erfo. Voor de heren zijn dat o.a.: N.Z.A., Baileys, Meyer Hosen, Com4, Olymp (strijkvrije overhemden), MAC, Digel, CabanoDonar en Falke Sokken.

Waarom bent u met uw bedrijf gestart?

,,Arien Roest heeft het bedrijf overgenomen van zijn ouders, inmiddels doet hij het al 20 jaar samen met zijn vrouw, Ypie Roest. Het omgaan met mensen is elke dag weer anders en dat zorgt dat het elke dag weer een nieuwe uitdaging geeft. Natuurlijk is het werken met kleding ook erg leuk, omdat het bij ieder persoonlijk weer anders is.”

Waar hoopt u over vijf jaar met uw bedrijf te zijn?

,,We hopen zo door te mogen gaan de komende jaren en de gezondheid te mogen houden zodat we met plezier ons werk kunnen en blijven doen. Want dat vinden we het allerleukst!”