Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht bij De Steiger

LEMMER - Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht speelde vrijdagavond voor een volle zaal bij Wijkvereniging de Steiger, het gezelschap bestaat uit vier vrouwen en de geluidsvrouw. Het bestuur van de Steiger heeft het gezelschap al meer dan een jaar geleden besteld vanwege de zeer volle agenda die de dames hebben.

Nadat iedereen zijn of haar plaats had ingenomen, heette voorzitter Thea Harder Kramer iedereen een hartelijk welkom en wenste ze iedereen veel kijk- en luisterplezier. Hierna was het de beurt aan de dames die bekendstaan om hun hilarische sketches.

Het publiek genoot met volle teugen van het optreden van de dames die menig lachspier in werking stelde tijdens hun optreden. Al met al een prachtige avond waar iedereen van heeft genoten.

Aan het eind van de avond bedankte Thea Harder Kramer de dames voor hun geweldige optreden. Hierna werd Thea zelf nog even in het zonnetje gezet omdat zij na vijf jaar afscheid neemt als voorzitter van de wijkvereniging. Wie haar opvolgt is nog niet bekend. De vereniging is op zoek naar een nieuwe voorzitter en ook een nieuwe penningmeester, die een tijdje terug al afscheid heeft genomen.