Dansers Lemmer in prijzen op regionale kampioenschappen

LEMMER - Dansfabriek Lemmer heeft goed gescoord op de Noord Nederlandse Kampioenschappen. Afgelopen zaterdag dansten drie van de vier groepen zichzelf in de prijzen. Eén groep kreeg promotie naar een hoger niveau.

Het is een drukke periode voor Aafke Visser, eigenaresse van Dansfabriek Lemmer. Op 4 februari ze de deuren van haar eigen pand. De dansschool van Aafke Visser is na enkele weken hard werken klaar voor de eerste lessen. De officiële opening zal in het voorjaar plaatsvinden. Vanaf aanstaande maandag worden de lessen al gehouden op Straatweg 70H.

Visser werkt van jongs af aan al in de sport- en danswereld en als dansdocent en groepsfitness instructeur. Ze had al twee hiphopgroepen in de Hege Fonnen en dit werden in korte tijd meer. Ze kon betrok daarom een zaal in het PAC, maar hier kwam snel een gebrek aan ruimte waardoor Aafke besloot op zoek te gaan naar een eigen pand.

De kinderen kunnen kiezen uit HipHop, Moderne dans, Ballet en Crosskids. De volwassenen uit Hiphop, Ballet, Moderne dans, Jazz, Tabata, Yoga en Balans. Het volledige rooster staat op www.dansfabrieklemmer.nl.