Agenda | De staat van verwarring met Ronald Snijders en Pieter Jouke

Lemmer - In de theaterzaal van De Hege Fonnen spelen Ronald Snijders en Pieter Jouke hun anti-talk show De Staat Van Verwarring

Anti-talkshow

De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met onder andere twee interessante interview-gasten uit Lemmer, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.

Wachten tot het afgelopen is

Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn! Ronald Snijders is bekend van: RamBam, normalemensen.nl, Wat Als…, De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter en ‘Kopdichtbundel’. Snijders is in seizoen 2018/2019 ook solo te bewonderen in de theaters te zien met zijn voorstelling ‘Groot succes 2’. Pieter Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon. Daarnaast is hij één van de drie breinen achter Buro Renkema en is hij één van de schrijvers van Zondag met Lubach. Jouke maakte ook deel uit van De Hyena’s en speelt in 2018/2019 zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Gloeiende Plaat’ in de theaters. Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

Hege Fonnen

Zaterdag 2 Februari in Theater De Hege Fonnen (Lemmer) Aanvang 20.00 uur. Entree : € 20,00 incl. pauzedrankje.