Eerste prijs voor turners WATS

LEMMER - De eerste plaatsingswedstrijden vonden dit weekend plaats in de Hege Fonnen in Lemmer. In totaal stonden 8 turnsters van WATS deze dag klaar om hun individuele wedstrijd te turnen.

 

De dag begon met niveau Pupil 1 D3, Froukje van Stralen, Anne Wind en Eline de Haan haalden alle drie persoonlijke doelen. Eline turnde 4 goede oefeningen en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.

 

Daarna was het de beurt aan Sanne Braaksma, Iris Brals en Suus Blokhuis. Zij turnden ook het niveau Pupil 1 D3. Zij zaten in een sterk deelnemersveld. Ze lieten alle 3 mooie oefeningen zien. Sanne haalde op de sprong zelfs de hoogste punten. Helaas geen medailleplek voor deze turnsters.

 

In de middag kwamen de laatste twee turnsters van WATS in actie, Kirsten de Haan en Lieke Kelderhuis in het niveau Jeugd D3. Beide meiden gingen goed van start. Kirsten behaalde op 2 onderdelen zelfs de hoogste punten. Helaas werd door een administratieve fout de score bij het onderdeel brug verwisseld. Hierdoor kwam bij Kirsten niet haar eigen score te staan en liep ze de eerste prijs van deze wedstrijdronde mis. Voor WATS is ze zaterdag wel nummer 1 geworden.