Poppentheater Rik Rikken speelt ‘een huis voor Harry’ in Bibliotheek Lemmer

LEMMER - Poppentheater Rik Rikken speelt op 1 februari om 15.00 uur ‘een huis voor Harry’ in Bibliotheek Lemmer. Kinderen van 3 tot 8 jaar kunnen dan komen genieten van het poppenspel.

Rik Rikken, al 30 jaar actief als poppenspeler, schreef speciaal voor de Nationale Voorleesdagen de voorstelling ‘een huis voor Harry’ gebaseerd op het gelijknamige Prenetenboek van het Jaar 2019.

Een Kat gaat een Vlinder achterna. Dat kan nooit goed gaan. Vooral als je een Huiskat bent en je alleen de weg weet van de bank naar je bak. Daar komt nattigheid van. In Harry’s geval een fikse regenbui die zijn allerlaatste schuilplaats verandert in natte Kledder. Nog nooit is Harry zó verdwaald en alleen geweest. En als de nood het hoogst is vindt Harry een stinkende vuilnisbak om in te wonen. Hij vindt geen vis, maar wel een vriend Eén? Nee, wel zes. Samen leren ze Harry buiten te spelen en brengen hem daarna veilig thuis.

Kaartjes voor dit poppenspel kosten € 3,- voor leden en € 4,50 voor niet-leden en zijn te koop in de bibliotheek of via http://www.bmf.nl/rik-lemmerIeder kind krijgt ook nog een lief Harry knuffeltje cadeau. Dezelfde voorstelling is komende vrijdag, 25 januari om 15.00 uur, ook te zien in Joure. Reserveren via www.bmf.nl/rik-joure