De Bolder houdt avond over Zorg in de toekomst

LEMMER - Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Dit kan de nodige aanpassingen vragen. Om hen te helpen worden er steeds meer technische snufjes ontwikkeld. Herman Kuipers, beleidsmedewerker mensgerichte technologie bij Patyna , volgt de ontwikkelingen op de voet. Hij is, samen met medewerkers, voortdurend op zoek naar technische snufjes die de oudere, de mantelzorgers en de verzorgers ondersteunen.

Ontmoetingscafé De Bolder houdt op dinsdagavond 29 januari 2019 een informatieavond over dit thema. Herman Kuipers zal deze avond zijn kennis en ervaring delen. De informatieavond wordt gehouden in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat 8 in Lemmer. Aanvang is 19.30 uur, vanaf 19.15 uur is de inloop. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

De Bolder is een samenwerkingsverband tussen organisaties in De Fryske Marren die werkzaam zijn op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Voor meer informatie, vervangende mantelzorg of vervoer neem contact op met Francien Bekius, Mantelzorgondersteuning Punt Twa. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag, telefoon 0513-414593