Lezen met je baby tijdens de inloopochtend BoekStart in bibliotheek Lemmer

LEMMER - De bibliotheek in Lemmer organiseert donderdag 17 januari van 10.00 tot 11.00 uur een inloopochtend Ontdek BoekStart. Ouders met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om te komen spelen, ontdekken en lezen.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor een baby/peuter, wordt er voorgelezen en kan men ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De BoekStart inloopochtenden, die iedere derde donderdag van de maand georganiseerd worden, zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met een baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van een kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar een baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert een baby naar de stem van zijn of haar ouders. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.

Kijk voor meer informatie op www.boekstart.nl