Repair Café Lemmer open op dinsdagochtend 13 november

LEMMER - Mensen kunnen dinsdag 13 november van 09.30-11.30 uur weer terecht in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat voor reparatie van spullen die weliswaar kapot zijn, maar die nog te goed zijn om weg te gooien.

,,Want voor kapotte spullen geldt: Weggooien? Mooi niet!”, aldus het Repair Café. De reparaties zijn gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage is welkom.

,,Vrijdag 12 oktober was het weer een zeer geslaagde reparatie-avond. Eén klant kon jammer genoeg niet geholpen worden, maar alle andere bezoekers gingen tevreden naar huis. Steeds vaker komen mensen ook gewoon voor de gezelligheid even langs.”

Jong en oud zijn welkom, een kopje koffie of thee is gratis en er is een weggeeftafel, waarvan de spullen ook gratis meegenomen mogen worden.

Het Repair Café is een van de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Meer informatie op de website www.dclemmer.nl, door een mail te sturen naar naar dienstencentrumlemmer@gmail.com of door binnen te stappen bij het Dienstencentrum Senioren. Het centrum is op werkdagen geopend van 09.30-11.30 uur en van 13.30-17.00 uur.