Open dag in Suderigge

Lemmer - Tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn opent Suderigge op zaterdag 19 maart haar deuren voor belangstellenden.

Een uitgelezen kans als om als nieuwe cliënt, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student kennis te maken met de zorg- en welzijnsdiensten van Suderigge en Hof en Hiem Thuiszorg. Er is een zorgmarkt en er zijn diverse activiteiten zoals demonstraties en muziek. Zorgmarkt
 Op de zorgmarkt zijn diverse zorgspecialisten vertegenwoordigd om demonstraties te geven en vragen te beantwoorden. Suderigge laat u graag zien welke mogelijkheden er zijn binnen de zorg en welzijn. Zo is er o.a. een fysiotherapeut en een podotherapeut. Een zorghulpmiddelen- en domotica specialist laat alle mogelijkheden zien voor ondersteuning bij dagelijkse bezigheden. Hof en Hiem Thuiszorg zal ook aanwezig zijn op de zorgmarkt. Zij laat zien welke diensten Hof en Hiem allemaal te bieden heeft bij u thuis. Wie meer wil weten over werken, opleidingen en stage bij Hof en Hiem kan ook terecht in Suderigge op de open dag. Verder zijn er diverse stands met leuke producten in de verkoop en kunt u genieten van een proeverij en versgerookte poon en paling. Suderigge wil graag iedereen de gelegenheid geven om het zorgcentrum beter te leren kennen. Naast bewoners zijn omwonenden en andere dorpsgenoten van harte welkom.