Arriva rijdt met Sneekermeerbus tijdens de Sneekweek

Sneek - SNEEK - Tijdens de Sneekweek rijdt Arriva met bussen tussen station Sneek en het Sneekermeer. Met deze Sneekermeerbus kunnen bezoekers snel en eenvoudig heen en weer pendelen tussen de verschillende locaties.

De bus rijdt dagelijks van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus. Naast de Sneekermeerbus biedt Arriva ook een voordelig e-ticket aan voor  7,50 euro voor de reguliere bussen en treinen in Fryslân. De prijs voor de Sneekermeerbus is 2,50 euro voor een enkele reis en 20 euro voor een 10-rittenkaart. Reizigers kunnen een kaartje kopen bij de buschauffeur. De 10-rittenkaart is ook op de Sneekweekcamping in de voorverkoop verkrijgbaar. Reizen op saldo of met een abonnement dat is opgeladen op een OV-chipkaart is niet mogelijk in deze bus. De dienstregeling van de Sneekermeerbus staat op arriva.nl/sneekweek.
 Reizigers kunnen voor slechts 7,50 euro één dag met de reguliere buslijnen en treintrajecten van Arriva in de provincie Fryslân reizen (inclusief het treintraject Leeuwarden-Groningen). Het e-ticket is geldig voor één volwassene. Reizigers kunnen het e-ticket bestellen via arriva.nl/sneekweek en is geldig van 5 tot en met 14 augustus.