Tet Rozendaal met Nachtvlinder

LEMMER - In de theaterzaal van De Hege Fonnen speelt cabaretière Tet Rozendal de voorstelling ‘De Nachtvlinder’. Een rups wordt uiteindelijk een vlinder. Maar dit gaat niet vanzelf.

Net als de Nachtvlinder heeft Tet moeten worstelen om zich te bevrijden van haar cocon en om haar prachtige vleugels uit te kunnen slaan. Tet houdt van de nacht want in de schaduwen van de nacht is er ruimte voor spotlights, fantasie en inspiratie. In deze vierde solovoorstelling is Tet openhartiger dan ooit. Eerder gingen haar succesvolle voorstellingen over anderen: Marlène Dietrich, Wonderdokters en Mata Hari (3 jaar geleden in ons theater). Nu is ze klaar om de sluiers van haar eigen leven af te werpen. Ze vertelt openhartig over haar belevenissen in de liefde, over angsten en het najagen van dromen. Ze fladderde rond in het nachtleven van Londen om terug te keren met een verpletterende show. Een onewomanshow vol sensuele dansen, inspirerende verhalen en intense liedjes. Bijgestaan door haar gewaardeerde vriend, componist en multi-instrumentalist Erik de Reus, neemt ze de toeschouwers mee naar de sensuele sferen van een nachtclub uit het verleden met een hedendaagse tintje. Onze eigen jonge Friese Diva op haar best: kwetsbaar, krachtig en onweerstaanbaar glamoureus.

Zaterdag 5 November in Theater De Hege Fonnen (Lemmer). Aanvang: 20:00 uur. Entree: € 17,50 inclusief pauzedrankje. www.tetrozendal.nl