Schirm Lemmer gooit het roer om

LEMMER - Schirm in Lemmer gooit na ruim tien jaar het roer om. Zij vinden het om een nieuwe koers te varen en gaan daarbij het winkelconcept in Lemmer aanpassen. Lemmer heeft er straks een concept store bij met een Scandinavisch Nautisch karakter en een unieke winkelbeleving.

De verbinding van het IJsselmeer met de Friese Meren maakt Lemmer tot een uniek dorp voor de watersportliefhebbers, toerisme en uiteraard de eigen Lemster bevolking. De visie van Schirm gaat daarop vertalen naar een winkelconcept waarin het assortiment dames-en herenkleding compleet wordt uitgebreid. In februari 2017 gaan ze beginnen aan de verbouwing binnen het pand, een belangrijke stap voor de toekomst en een mijlpaal in de lange geschiedenis van Schirm waar ze uiteraard bij stil staan; want verbouwen gebeurt tenslotte niet ieder jaar. Voordat het zover is, gaan ze ruimte maken en verkopen ze de winkel leeg met fikse kortingen.

Uiteraard ontvangen zij graag een ieder in de vestiging in Emmeloord voor een uitgebreide keuze in dress, business en casual kleding voor de man.