Vrijwilligers Zonnebloem Echten koken kerstdiner

ECHTEN - Deelnemers van de Zonnebloem afdeling Echten en omstreken hebben 14 december samen genoten van een driegangendiner in kerstsfeer. Deze is gedoneerd door Jumbo Supermarkten.

De vrijwilligers van de Zonnebloem willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een gezellig samenzijn tijdens de feestdagen. Daarom staken zij op 14 december de handen uit de mouwen om een heerlijk kerstdiner aan hun deelnemers te serveren. Voor het driegangendiner werd het huis van de vrijwilliger geheel in kerstsfeer gestoken. Voor het kerstdiner konden de vrijwilligers gebruik maken van kerstdinerpakketten van Jumbo Supermarkten. Het bedrijf doneerde voor het derde jaar op rij een groot aantal kerstdiners aan diverse goede doelen in Nederland.

,,In onze ogen verdient iedereen met kerst een feestelijke maaltijd en, nog veel belangrijker, een moment van samenzijn. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend, omdat sommige mensen weinig te besteden hebben of in een sociaal isolement verkeren’’, vertelt voorzitter Ine van Zonnebloem afdeling Echten en omstreken. ,,We waren dan ook heel blij met de donatie van de kerstpakketten door Jumbo, zodat wij een gezellig en heerlijk driegangendiner konden organiseren. Onze vrijwilligers gingen vol enthousiasme aan de slag met de ingrediënten. Er was voor ieder wat wils: van soep en brood vooraf, vlees,vis of vegetarisch als hoofdgerecht en een feestelijke chocoladepudding toe. We doken de keuken in en hadden op 14 december een geslaagde middag.”