Baby Boekstart in Bibliotheek Lemmer

LEMMER - Op donderdag 5 januari houdt de bibliotheek aan de Albert Koopmanstraat 7 in Lemmer van 10.00 tot 11.00 uur een inloopochtend Ontdek Boekstart.

Ouders én opa’s en oma’s met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om te komen spelen, ontdekken en lezen. De Boekstart inloopochtend is iedere eerste donderdag van de maand. Tijdens deze bijeenkomsten is de mogelijkheid om vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, wordt kennis gemaakt met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby/dreumes, wordt er voorgelezen en kunnen ouders ervaringen uitwisselen met andere ouders. De Boekstart inloopochtenden zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar een baby een leven lang plezier van heeft. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in. Kijk voor meer informatie op www.boekstart.nl