Bezoekersrecord voor Orchideeën Hoeve

LUTTELGEEST - De Orchideeën Hoeve heeft het afgelopen jaar een recordaantal bezoekers ontvangen. In 2016 trok het tropische park 233.000 gasten.

Het vorige record stamde uit 2015. toen passeerden 206.000 bezoekers de toegangspoort van het park in Luttelgeest. Volgens de Orchideeënhoeve is de stijging te danken aan de openingen van het nieuwe Mangrovebos Speelparadijs en de wereldattractie de ‘Zwevende’ Bloementuin. De opening daarvan in het najaar zorgde voor het grootste deel van de bezoekersgroei. Het betreft een tuin met talloze hangplanten. Die zorgen voor een overweldigende kleur- en geursensatie.

Ook de opening van de speeljungle in april was volgens de Orchideeën Hoeve voor veel jonge gezinnen de aanleiding om een jaarkaart aan te schaffen. Het park zag de abonnementenverkoop in 2016 verdriedubbelen.

De Orchideeën Hoeve luidt het nieuwe jaar in met het thema ‘Kijk eens door de ogen van de natuur’. Daarmee kan jong en oud ervaren hoe planten en dieren voelen, beleven, samenwerken en zien.

Daarnaast staan voor de komende jaren weer een aantal nieuwbouwprojecten op de agenda.