Thema-avonden bij Pure Uitvaart

LEMMER - Pure Uitvaart heeft in het centrum aan Nieuwedijk 10 een tijdelijke Onmoetingsruimte: ‘Een kijkje in de toekomst’. Aan leven is onlosmakelijk de dood verbonden.

Pure Uitvaart biedt iedereen nu de kans om vrijblijvend te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afscheid nemen, begraven, cremeren en rouwverwerking. Vanaf de buitenkant start de ontdekkingsreis met een levendige tentoonstelling met drie levensgrote ‘kijkdozen’. Het is de ervaring van Pure Uitvaart dat er een enorme behoefte is aan een persoonlijk, passend afscheid. Elke woensdagochtend 9:30 - 12:00 uur is de vrije inloop. Bezoekers krijgen de mogelijkheden die bij een afscheid horen. Van spreker, locatie tot rouwvervoer.

Daarnaast zijn er vier gratis bij te wonen thema-avonden aan Nieuwedijk 10 in Lemmer met op 22 februari om 20:00 uur een persoonlijk afscheid met een Ritueelbegeleidster, op 1 maart om 20:00 uur Levensschrijver mooie herinneringen, op 8 maart om 20:00 uur Lezing met ‘De Kistenmakker’ (Laat je niet kisten), 15 maart om 20:00 uur Herinneringsbox bij leven of als rouwverwerking na overlijden. Kijk voor meer informatie: pureuitvaart.nl.