The Flying Stars spelen Kabberet in De Steiger

LEMMER - The Flying Stars verzorgen op zaterdag 4 maart een avond ‘Stellingwarfs Kabberet’ met hun programma ‘Eigenaorig’. Het Friese gezelschap uit Oldeholtpade staat garant voor een avondje lachen en genieten.

Het wordt een avondvullend programma waarin komische sketches worden afgewisseld door zang. Om 19:30 uur gaan de deuren van De Steiger aan de Schokker in Lemmer open. Zo rond 20:00 uur start de voorstelling. Kaarten voor het kabberet kunnen worden gereserveerd via het formulier op http://www.wijkverenigingdesteiger.nl/cabaret/. Vol is vol. Een half uur voor de voorstelling kunnen de kaarten worden opgehaald. Meer informatie is te verkrijgen via info@wijkverenigingdesteiger.nl.

Wijkvereniging De Steiger zet zich om van de multifunctionele accommodatie (MFA) de ontmoetingsplek van de Lemstervaart te maken. Dit doet zij als vereniging door in het eerste half jaar van 2017 voor alle leeftijdsgroepen minimaal één aansprekende activiteit te organiseren zoals darten, het wijkontbijt, paaseieren zoeken en het Kabberet.