Skipperland Sailing Lifestyle

LEMMER - Bij watersport- en outdoorwinkel Skipperland in het centrum van Lemmer draait het om het beleven van mooie momenten op en aan het water.

De aanlegplaatsen en de parkeergelegenheid voor de deur van Skipperland zorgen ervoor dat de winkel uitstekend bereikbaar is, zowel over het water als via de weg. ,,Iedereen geniet op zijn eigen manier van alles wat te maken heeft met watersport," vertelt Alice van Skipperland. ,,Voor de een is het de sport, voor de ander is het ontspanning maar beide kan natuurlijk ook. Ons maakt dat allemaal niet uit. Wij laten zien dat watersport meer is dan alleen varen. Het is een lifestyle. Het water zal de liefhebbers altijd blijven aantrekken. Aan de mooie momenten die zij op en aan het water beleven willen wij graag bijdragen."

,,Sinds de zomer van 2015 is Skipperland “under new management” zoals dat zo mooi heet," vervolgt Alice. "De winkel heeft een frisse nieuwe en opgeruimde kijk op watersport gekregen. Je slaagt bij ons voor alles voor je boot. Daarnaast kun je bij ons terecht voor kleding voor het hele gezin en de bij de lifestyle passende accessoires. Stoere watersporters en mensen die genieten van het buitenleven voelen zich thuis in onze verrassende winkel. Je vindt er de beste kwaliteit en functionaliteit, passend bij een avontuurlijke levensstijl, denk hierbij bijvoorbeeld aan de merken Harken, International, Starbrite, Dubarry, Talamex, Spinlock, Musto, Helly Hansen, Roosenstein Wolke, Icepeak, Luhta, en Protest."

Gea de Jong-Oud