Agenda | Repair Café Lemmer open op 10 maart

LEMMER - Het Repair Café Lemmer opent op 10 maart haar deuren. ’s Avonds zitten van 19.00 – 21.00 uur de vrijwilligers van het Repair Café weer klaar in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat voor reparatie van spullen die weliswaar kapot zijn, maar nog te goed om weg te gooien. Natuurlijk lukt het niet altijd om de spullen te repareren, maar de reparateurs doen hun uiterste best om te helpen. Op de bijeenkomst van 14 februari kon meer dan zestig procent van de ingebrachte spullen gerepareerd worden. Dus altijd de moeite om langs te komen, ook voor kledingreparaties. Bovendien zijn de reparaties gratis. Een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken is welkom.

Ook is er natuurlijk weer een weggeeftafel. De spullen die op de tafel liggen, zijn om gratis mee te nemen. En misschien heeft u zelf nog spullen liggen die u kwijt wilt en die voor een ander nog wel van waarde zijn. Breng ze op 10 maart naar het Dienstencentrum Senioren. En heeft u geen kapotte spullen, maar wilt u wel even een bezoekje brengen aan het Repair Café? U bent van harte welkom. Een kopje koffie of thee is deze avond weer gratis.

Het Repair Café is weliswaar open van 19.00 – 21.00 uur, maar sommige reparaties vragen veel tijd. Dus kom niet vlak voor ‘sluitingstijd’ met de kapotte spullen. Gun de vrijwilligers ruim de tijd voor de reparatie.

Op dinsdag 11 april is het Repair Café voor de laatste keer dit activiteitenseizoen geopend. Openingstijd dan 09.30 – 11.30 uur.

Repair Café Lemmer is een van de vele activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Meer informatie over het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café vindt u op de site www.dclemmer.nl. Repair Café is een landelijke organisatie die inmiddels in honderden dorpen, steden, wijken Repair Cafés organiseert. Zie ook www.repaircafe.nl.