Toneelvoorstelling De Spooktrein uitgesteld

LEMMER - Toneelvoorstelling ‘De Spooktrein’ van Arnold Ridley, die gepland staat voor zaterdag 18 maart 2017, wordt uitgesteld naar zaterdag 22 april 2017, aanvang 20.00 uur in Theaterzaal De Hege Fonnen.

Door verschillende omstandigheden, griep, werk en voorbereiding Dickens Festijn, is de planning niet helemaal uitgekomen zoals van tevoren bedacht. Gelukkig is er in goed overleg met de beheerders van De Hege Fonnen een oplossing gevonden, zodat de voorstelling, hoewel iets later, toch door kan gaan. De reeds gekochte entreebewijzen van 18 maart blijven gewoon geldig en hoeven niet te worden omgeruild. Degenen die een entreebewijs hebben voor 18 maart maar verhinderd zijn om te komen kijken op 22 april kunnen hun entreebewijs terugbrengen bij Primera en krijgen hun geld retour.

De kaartverkoop gaat, met de aangepaste datum erop, gewoon door bij Primera en op 22 april, indien nog voorradig, aan de zaal van Theaterzaal De Hege Fonnen. Theatergroep De Hege Fonnen biedt haar excuses aan voor het ongemak.