Agenda | Gitta de Ridder bij Moo Sessions Rutten

Lemmer - De maandelijkse Moo Sessions op de boerderij in Rutten zijn in januari weer gestart. Iedere laatste zondagmiddag van de maand vindt er een huiskamerconcert plaats tot en met juni. In januari speelde Toycar Taxi en in februari Evan Dain & Band al bij de Moo Sessions.

In de Moo Sessions van maart speelt singer-songwriter Gitta de Ridder. Gitta de Ridder maakt folkpop songs, met prachtig poëtische, herkenbare teksten. Met haar eerste single Mr Yesterday uitgebracht in 2014 wist zij reeds de aandacht te trekken van de Engelse en Nederlandse radiostations, waaronder 3FM.

Op haar nieuwe album Feathers, dat in september 2016 uitkwam vertelt zij verhalen van het leven. Over affaires, liefde, familie, herinneringen en alles wat ons tot mens maakt. Afgelopen december heeft Gitta de Ridder een maand op de boerderij in Rutten gewoond en gewerkt. Hier heeft ze materiaal geschreven voor een nieuw album.

In 2016 is er gestart met de Moo Sessions. Bij de Moo Sessions spelen de bands en acts een unieke set binnen een huiselijke sfeer. De bezoekers zitten vlak op de band of act en kunnen na het optreden ook gemakkelijk met ze in gesprek.

Moo Sessions #09 zondagmiddag 26 maart om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de act die speelt.