Zakelijk Bekeken: Bas van Brussel geeft antwoord

Lemmer - In de rubriek Zakelijk Bekeken geeft een ondernemer antwoord op drie vragen. Deze week is het de beurt aan Bas van Brussel, eigenaar van Bas2wielers uit Lemmer.

Hoe zou u uw bedrijf omschrijven? “Bas2wielers specialiseert zich in deskundig advies, reparatie, verhuur, onderhoud, in- en verkoop van racefietsen, stadsfietsen en elektrische fietsen. Bas2wielers is aangesloten bij Bike Totaal. Bike Totaal is een vertrouwd gezicht voor de klant. Een van onze ambities is om korte lijnen te houden met zowel de leveranciers als de klanten. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Zo ben ik laagdrempelig met betrekking tot reparatie, advies en verkoop.”

Waarom bent u met uw bedrijf gestart? “Als kind droomde ik er al van om later mijn eigen zaak te beginnen. Daarnaast ben ik altijd enthousiast geweest van fietsen. Ik heb dan ook een opleiding gevolgd in de fietsenbranche. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, heb ik in april 2013 de stap genomen om mijn droom uit te laten komen. Ik werd eigenaar van fietsenwinkel Bas2wielers!”

Waar hoopt u over vijf jaar met uw bedrijf te zijn? “Ik wil over vijf jaar nog steeds in Lemmer gevestigd zijn. Mijn team en ik zijn een bekend vertrouwd gezicht voor de mensen uit de omgeving. Ik merk dat mensen vanwege de goede service graag naar ons toe komen.”