Vierde Bregepop Festival

Joure - Nog enkele weken en het is alweer tijd voor de vierde editie van Bregepop Festival. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Met dezelfde sfeer en beleving zoals men inmiddels van het festival is gewend, belooft het een fantastische editie te worden. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april herrijst na maandenlange voorbereiding het Bregepop Festival dorp in Scharsterbrug.

Bregepop Festival is al enkele jaren de start van het festivalseizoen in Noord Nederland. Een gezellig festival met maar liefst negen verschillende area’s. In de tenten van het festivalterrein zijn topbands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. Bregepop kenmerkt zich door de unieke en indrukwekkende area’s. Waarbij de ene stage heel groot is en waar de andere juist wat kleiner en intiemer. Door een uitgebreide diversiteit aan muziekstijlen waarbij ieder podium gericht is op een ander genre is Bregepop het noordelijke cross-over festival bij uitstek. Ook dit jaar wordt er van alles uit de hoge festivalhoed getrokken om het ultieme festivalgevoel naar boven te halen.

Een dikke line up met onder andere Di-rect, Frontliner, Drukwerk, The Partysquad, Baby Blue, The Dirty Daddies en nog veel meer. Maar liefst veertig artiesten gaan zorgen voor te gekke shows. Het festivalterrein wordt uitgebreid met nieuwe elementen. Aan de Bregepop Boulevard zijn de Bregepub, de Woonkamer en het Puinhoopcafé. Drie area’s met elk hun eigen karakter. In het Bregepop restaurant kun je snacks, plates en andere heerlijk versnaperingen krijgen. Liever het eten combineren met een dansje? Ga dan naar het Bregepop Outdoor podium. Een stage omringd met Foodtrucks.

Haal je kaarten in de voorverkoop want vorig jaar was de zaterdag al vroeg uitverkocht.