Zakelijk Bekeken: Wilma Klink geeft antwoord

Lemmer - In de rubriek Zakelijk Bekeken geeft een ondernemer antwoord op drie vragen. Deze week is het de beurt aan Wilma Klink, eigenaar van My-LifeSlim Lemmer uit Lemmer.

Hoe zou u uw bedrijf omschrijven? “Mijn bedrijf, My-LifeSlim afslankinstituut gevestigd in Lemmer, is een zelfstandig eenmansbedrijf onder de paraplu van de franchiseorganisatie te Almelo. My-LifeSlim is een gezonde manier van afvallen met persoonlijke begeleiding. Dit werkt veel beter dan alleen aan de slag te gaan, de stok achter de deur. Het eetgedrag verbeteren, door advies en ondersteuning, is mijn grootste drijfveer. Leef- en eetgedrag liggen vast en kunnen slechts met veel inzet veranderen. Gewoon eten uit de supermarkt en ondersteund door voedingssupplementen die er o.a. voor zorgen dat je geen honger hebt. Als mijn cliënten tevreden zijn over hun gewicht, is er nacontrole om blijvend slank te zijn. Hoe geweldig is dit!”

Waarom bent u met uw bedrijf gestart? “Ik werkte als coach bij een bedrijf waar ik met veel plezier en inzet cliënten begeleidde met afvallen. Echter, ik werd enthousiast over de manier van afvallen bij My-LifeSlim, destijds een collega/concurrent. Bij het contact met hen bleek wederzijds enthousiasme en na een specifieke opleiding, ben ik op 1 september met mijn eigen bedrijf gestart. Na overleg werd mijn rayon de Noordoostpolder en Zuidwest Friesland. Inmiddels komen mijn cliënten door mond-tot-mondreclame ook van buiten dit rayon. Door mijn talrijke tevreden cliënten weet ik dat mijn bedrijf in een behoefte voorziet. Mijn eigen praktijk aan huis, hoe mooi is dit, privacy voor de cliënten en ruime openingstijden.”

Waar hoopt u over vijf jaar met uw bedrijf te zijn? “De huidige omvang van mijn praktijk stemt mij tot tevredenheid. Met bijscholing wil ik mijn kennis vergroten over voeding en de manier van coaching. Ik hoop dat ik met mijn energie en enorme voldoening die de coaching mij geeft, nog jaren mijn praktijk kan voortzetten en dat het blijft tot het ideale plaatje dat het nu is.”