Repair Café Lemmer open

LEMMER - De laatste bijeenkomst van het Repair Café Lemmer van het seizoen 2016 – 2017 is op dinsdag 11 april van 09.30 – 11.30 uur. Net als de twee voorgaande seizoenen was tot nu toe ook dit seizoen weer zeer succesvol. Rond de zeventig procent van de ingebrachte spullen kon worden gerepareerd. Een prachtig resultaat.

De vrijwilligers zitten in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat weer klaar om de kapotte spullen in ontvangst te nemen en doen hun uiterste best om ze te repareren. Want voor kapotte spullen geldt: Weggooien? Mooi niet! De reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom.

Ook is er natuurlijk weer een weggeeftafel. U kunt de spullen die op de tafel liggen, gratis meenemen. En misschien heeft u zelf nog spullen liggen die u kwijt wilt en die voor een ander nog wel van waarde zijn. Breng ze op 11 april naar het Dienstencentrum Senioren.

En heeft u geen kapotte spullen, maar wilt u wel even een bezoekje brengen aan het Repair Café? U bent van harte welkom. Een kopje koffie of thee is deze ochtend weer gratis.

Het Repair Café is weliswaar open van 09.30 – 11.30 uur, maar sommige reparaties vragen veel tijd. Dus kom niet vlak voor ‘sluitingstijd’ met de kapotte spullen. Gun de vrijwilligers ruim de tijd voor de reparatie.

In oktober start het nieuwe activiteitenseizoen in het Dienstencentrum Senioren en dus ook weer een nieuw seizoen Repair Café. Repair Café Lemmer is een van de vele activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Meer informatie over het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café vindt u op de site www.dclemmer.nl. Repair Café is een landelijke organisatie die inmiddels in honderden dorpen, steden, wijken Repair Cafés organiseert. Zie ook www.repaircafe.nl.