Lekkerste winkeltje van Lemmer weer open

LEMMER - De Culinaire Huiskamer is verhuisd. Vanaf dinsdag 11 april kan iedereen voor originele delicatessen en cadeaus terecht op de nieuwe locatie aan De Kortestreek 23 in Lemmer.

Nieuwe pand

,,In 2012 zijn we gestart met De Culinaire huiskamer," vertelt Yvonne Derks. ,,Nu, vijf jaar later, gaan we een nieuwe uitdaging aan. We verhuizen naar een kleiner pand op een locatie waar meer mensen langskomen. Ons nieuwe pand bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond verkopen we onze lekkernijen en op de eerste etage kunnen de klanten ons servies uit Italië en Tunesië bewonderen. Daar staan ook onze kaas- en tapasplanken en nog veel meer leuke cadeaus uitgestald."

Passie voor lekkers

Van jongs af aan had Yvonne een passie voor lekker eten. Na het afronden van de Horecavakschool is dit altijd zo gebleven. ,,De kracht van ons bedrijf is dat de verse producten in onze eigen keuken worden gemaakt. Er is volop variatie. De ingrediënten van de verse salades verschillen per dag. Het is maar net wat ik er zelf aan toevoeg. Ook staan we bekend om de lekkere smaak van onze eigengemaakte aioli, waarvan we iedere dag vele liters verkopen. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. We luisteren goed naar onze klanten, willen het liefst natuurlijk geen 'nee' verkopen en proberen onze producten goed aan te laten sluiten bij hun wensen."

Breder assortiment

,,Onze grote klantenkring kan aan De Kortestreek 23 weer bij ons terecht voor hun vertrouwde producten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, wijn, chocolade, olijfolie, tapenades, salades, balsamico's en natuurlijk de verrassende cadeaus,' besluit Yvonne. ,, Daarbij hebben we ons assortiment uitgebreid met verse noten, die we zelf branden. Cadeaus kunnen samengesteld worden uit een combinatie van de producten uit onze winkel, passend bij elke gelegenheid. Kom gerust langs en ervaar alle mogelijkheden van De Culinaire Huiskamer."

Gea de Jong-Oud