Jeugd Sponsor Actie levert € 540.000 op voor verenigingen

SNEEK - Poiesz Supermarkten keert met de Jeugd Sponsor Actie € 540.000,- sponsorgeld uit aan verenigingen in het Noorden. Op vrijdag 7 april vond het afsluitende feest van de twaalfde Poiesz Jeugd Sponsor Actie plaats.

Tijdens dit zogenaamde Jeugd Sponsor Gala in het WTC Expo in Leeuwarden werd bekend gemaakt hoeveel sponsorgeld er per vereniging door Poiesz wordt uitgekeerd. ,,Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de jeugd en daarom ondersteunen we met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio”, aldus Rob Terstappen, Commercieel Directeur vanPoiesz Supermarkten B.V. ,,Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is.”

Bij deze twaalfde editie varieerden de sponsorbedragen van € 704,- tot € 1575,-, met als grote winnaar Sportvereniging AFC Stanfries uit Appelscha. De deelnemende verenigingen konden de hoogte van het sponsorbedrag beïnvloeden door zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. In totaal is er dit jaar € 540.000,- aan sponsorgeld door Poiesz uitgekeerd. Optredens van O'G3NE, 4-U en Monique Smit maakten het feest voor alle 5000 genodigden compleet. Alle deelnemende verenigingen mochten vrijdag na afloop van het feest hun cheque ophalen.