Demira bij Moo Sessions

RUTTEN - Vanaf januari zijn de Moo Sessions weer gestart met de maandelijkse optredens op de boerderij in Rutten. Iedere laatste zondagmiddag van de maand vindt er een huiskamerconcert plaats tot en met juni.

Eerder dit jaar speelde Toycar, Evan Dain & Band en Gitta de Ridder al bij de Moo Sessions. In de Moo Sessions van april een exclusief optreden van DÉMIRA. DÉMIRA maakt modern folk; een mix van (elektronische) folkrock en alternatieve, poëtische pop. Haar performance is krachtig en opzwepend, de songs zijn meeslepend en pakkend tegelijk en zouden qua geluid kunnen worden omschreven als een mengeling van Kate Bush, Björk en Lykke Li.

DÉMIRA was finalist bij het televisieprogramma De Beste SingerSongwriter van Nederland en heeft inmiddels in vrijwel alle grote popzalen van Nederland gespeeld. Van haar zijn inmiddels verschenen de EP’s Pay Attention (2012), Indigo (2014) en White Ravens (2016). De singles Dragons en Trophy zijn beide uitgebracht met prachtige videoclips. In toenemende mate speelt DÉMIRA uitsluitend met haar band op festivals en in popzalen. Speciaal voor de Moo Sessions doet ze weer een intiem solo optreden. Als bezoeker zit je dicht op de muziek en kun je na het optreden gemakkelijk met haar in gesprek.

Moo Sessions #10 zondagmiddag 30 april om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de act die speelt.