Agenda | Opening Friese Streekmarkt seizoen

Joure - Op zondag 7 mei vindt de eerste Streekmarkt van het jaar plaats op het erf van de Flinkefarm in Hemelum. Samen met 30 lokale deelnemers openen we het seizoen feestelijk met live muziek van Alie & Tommy en verschillende foodtrucks.

In de antieke druivenkas is het goed toeven op een lentedag. De kas geniet inmiddels landelijke bekendheid na de speeddate van Olke uit Boer Zoekt Vrouw. Er is weer volop nieuwe voorraad ambachtelijke producten zoals zelfgemaakte jam, gerookte paling, verschillende Friese kaassoorten, chocolade, stekjes, hartige taarten en honing. Op de eerste zondag van de maand brengen ze producenten en ambachtslieden samen tijdens de Friese Streekmarkt in Hemelum. Naast het boodschappen doen vinden zij het ook belangrijk dat bezoekers met elkaar aan tafel kunnen genieten van de aankopen.

De Flinkefarm te Hemelum (Flinkeboskje 2 / 8584 WV), zondag 7 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Entertainment : Live muziek van Alie & Tommy en kinderworkshops, gratis parkeren op het naastgelegen weiland