Zakelijk Bekeken: Jannes Bouma geeft antwoord

Lemmer - In de rubriek Zakelijk Bekeken geeft een ondernemer antwoord op drie vragen. Deze week is het de beurt aan Jannes Bouma, eigenaar van De Verfboer Lemmer uit Lemmer.

Hoe zou u uw bedrijf omschrijven? ,,De Verfboer Lemmer is een speciaalzaak die een breed assortiment aanbiedt. Hierdoor zit er altijd wel iets voor de klant bij. We verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven, voor exterieur en interieur. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk adviseren met de kennis die we in huis hebben om aan een mooi eindresultaat te komen.”

Waarom bent u met uw bedrijf gestart? ,,Tien jaar geleden kreeg ik de kans om in het centrum van Lemmer het bedrijf over te nemen en deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt. Ondertussen is De Verboer Lemmer verhuisd naar de prachtige locatie op het Lemsterpark. Door deze verhuizing kregen we de beschikking over een grote opslagruimte voor al onze producten. Inmiddels heb ik ook De Verfboer in Genemuiden overgenomen. Die locatie wordt binnenkort officieel geopend.”

Waar hoopt u over vijf jaar met uw bedrijf te zijn? ,,Over vijf jaar hoop ik nog steeds met een goed team de klant optimaal te kunnen voorzien van een goed bijpassend advies en een hoge kwaliteit aan producten. Zodat we ons, als De Verfboer Lemmer, kunnen blijven onderscheiden van de grote ketens. Ook hopen we verder te vernieuwen en innovatief te blijven om met de trends en tijd mee te gaan.”