Zakelijk Bekeken: Martine van Engelenburg geeft antwoord

Lemmer - In de rubriek Zakelijk Bekeken geeft een ondernemer antwoord op drie vragen. Deze week is het de beurt aan Martine van Engelenburg, eigenaar van Makelaardij Van Engelenburg uit Lemmer.

Hoe zou u uw bedrijf omschrijven? ,,Ons kantoor is specialist in de woningmakelaardij. Verkoop, aankoop, nieuwbouw, taxaties en het verzorgen van energielabels. Vanuit Lemmer zijn wij werkzaam in de gehele regio, circa 30 kilometer rondom Lemmer. Wij zijn koploper onder andere op het gebied van presenteren en social media. Op kantoor zijn wij werkzaam met vier enthousiaste vrouwen, onder wie twee makelaars. Het contact met onze klanten vinden wij het meest waardevol. Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Samen met de verkoper streven we naar het allerbeste resultaat. Onze missie is pas geslaagd als de klant tevreden is. Hier hebben wij ons bedrijf volledig op ingericht. Wij bieden veel extra service, zonder extra kosten.”

Waarom bent u met uw bedrijf gestart? ,,Voordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, heb ik tien jaar ervaring opgedaan in de makelaardij. Voor mijzelf was het een logische stap, het zelf ondernemen zit denk ik in de genen.  Dit jaar vieren we ons jubileumjaar.”

Waar hoopt u over vijf jaar met uw bedrijf te zijn? ,,Een innoverend makelaarskantoor met vier makelaars en nog meer tevreden klanten.”