Reddingsbrigade Lemmer behaalt vierde plaats op eigen jeugdmarathon

LEMMER - Het jeugd wedstrijdteam van de reddingsbrigade van Lemmer heeft zaterdag de vierde plaats behaald tijdens de jaarlijkse jeugdmarathon in Lemmer. Het Lemster team zwom in twee uur tijd 6050 meter bij elkaar.

De marathon werd gestart met 50 meter sprints, gevolgd door elke 7 minuten af te wisselen van zwemmer in estafettevorm om zo zoveel mogelijk baantjes bij elkaar te zwemmen. De marathon is afgesloten met een eilepelrace door de coaches van de teams. De gehele avond is de muziek verzorgd door DJ Henrico.

Een eerste plaats was er voor het tweede team van Reddingsbrigade Staphorst, een tweede plaats voor de reddingsbrigade van Hasselt, de derde plaats was eveneens voor Staphorst met het eerste team. Het team van Lemmer bestond uit: Jamie van Dijk, Janna van der Heide, Ids van der Heide, Lizzy van der Bijl, Nancy van der Bijl, Jaco Breimer, Sydo Breimer en Rianne Breimer. De coaches waren Manouk van den Berg en Robin de Kock. De volgende wedstrijd voor Reddingsbrigade Lemmer is de avondmarathon voor volwassenen in Lemmer.