reActivate Lemmer vernieuwd

LEMMER - reActivate Lemmer is vernieuwd. Sinds begin dit jaar werkt de praktijk voor geestelijke gezondheidszorg zonder wachtlijst.

‘Door het aantrekken van nieuwe psychologen, kunnen we nu zonder wachtlijst en wachttijd weer volop mensen helpen die op ongeveer een uur rijden van Lemmer af wonen’, zegt Jasper de Wijn, directeur reActivate. ‘Het niet hebben van een wachtlijst is uniek in de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg. Wij willen dat mensen meteen geholpen worden en zetten daar ook nadrukkelijk op in’.

reActivate heeft als doel om de cliënt zo goed mogelijk te verlossen van zijn psychische klachten. Om goede zorg te kunnen bieden heeft de praktijk zich gespecialiseerd in het behandelen van de meest voorkomende psychische aandoeningen als angst-, stemming-, psychotrauma-, stress-gerelateerde-, somatisch-symptoomstoornissen en verwante en persoonlijkheidsstoornissen. Naast behandeling, voert reActivate ook diagnostiek uit in de vorm van psychologische onderzoeken naar AD(H)D, intelligentie en persoonlijkheid.

Na aanmelding bij reActivate (altijd met een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts), vindt een intakegesprek plaats met een van de psychologen en daarna nogmaals met een van de hoofdbehandelaars. Dit gesprek heeft tot doel een breed beeld te krijgen van de cliënt en de problematiek. reActivate werkt met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. De behandeling wordt daarmee vergoed, na verrekening van de verplichte eigen bijdrage, vanuit de basisverzekering. reActivate is gevestigd aan het Rijgersmapark 4 te Lemmer. Neem voor meer informatie contact op via 085-0210499 of www.re-activate.nl