Vrijwilligers gezocht voor Museum Joure, Dierenambulance en als maatje

JOURE/LEMMER - Punt Twa in Joure is op zoek naar een gastheer-/vrouw voor het koffie-en Theehuis, het museumcafé van Museum Joure, gevestigd in de oude woonkamers van familie De Jong, de vroegere eigenaren van Douwe Egberts.

De gastvrouw-/heer ontvangt zowel vaste klanten als wisselende groepen en verzorgt de koffie en thee met wat lekkers voor de gasten. Verder is Punt Twa op zoek naar een vrijwilligster die samen met een 83 jarige dame 1 à 2 keer per week dingen wil ondernemen. Denk hierbij aan samen wandelen, het voeren van gezellige gesprekken, er soms samen op uit gaan. In overleg is een onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld een autoritje mogelijk.

Dierenambulance de Meren in Lemmer is op zoek naar vrijwilligers. De Dierenambulance heeft een meldkamer/telefooncentrale, waarvandaan de beschikbare dierenambulances in de regio Lemmer, Sneek en Joure aangestuurd. De telefonische bereikbaarheid is van groot belang om 24 uur per dag dieren in nood adequaat te kunnen helpen. Voor het versterken van het meldkamerteam zijn zij dringend op zoek naar: Avond, nacht en weekend centralisten.

Bent u nieuwsgierig naar deze of andere vrijwillige vacatures? Neem dan contact op met Punt Twa, telefoon: 0513-414593 (Joure) of 06- 46104775 (Lemmer) of via email: joure@punttwa.nl/lemmer@punttwa.nl. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website www.punttwa.nl.